Skab sikkerhed for børn med ZOLL AED hjertestarteren

Det kan skabe forvirring om hvorvidt hjertestartere kan benyttes til børn, og hvordan den livreddende hjælp skal gives til børn kontra voksne.
Hjertestarteren ZOLL AED kommer derfor med elektroder til både børn og voksne. Ydermere hjælper den med at handle korrekt, når der udføres hjerte- og lungeredning. ZOLL AED har nemlig billede-, stemme- og tekstmeddelelser, som guider og forklarer hele redningsindsatsen. Således redningsindsatsen bliver sikker og effektiv, uanset alder. ZOLL AED har også en dansk stemme, som sikre at brugeren forstår den vejledning, der kommer med maskinen.

Der er forskel på børn og voksne, samt forskellige elektroder, ved de forskellige elektroder registrerer maskinen selv om de benyttes til et barn eller voksne. Derudover tilpasses EKG-analysen og defibrillerings niveauerne, for at sikre den korrekte livreddende hjælp til både ung og gammel.
Foruden de forskellige elektroder er der i HLR-sættet en viklet saks. Vinkel saksen er til for at klippe tøjet af, der hvor elektroderne skal sidde. En barberskraber er også inkluderet for at fjerne, det nødvendige hår væk fra der hvor elektroderne, skal sidde. Årsagen er at elektroderne skal sidde så tæt på huden, som muligt. Foruden HLR-sættet medfølges der et vægbeslag til at hænge ZOLL AED på væggen samt et robust håndtag, så hjertestarteren er nem at flytte hen til personen, der har behov for den livreddende hjælp.

ZOLL AED er hjertestarteren der guider dig.
ZOLL AED guider dig igennem den livreddende process, så du er sikret at denne udføres korrekt. Både ved stemme og tekst såsom “tryk hårdere” eller “tryk hurtigere”, metronom funktionen funktionen afgøre også, om den rette takt udføres brugerens kompressioner, hvilket er omkring 100 kompressioner per minut. Redningsindsatsen skal nemlig udføres på den korrekte måde, og der skal reageres hurtigt i akutte situationer for at redde personen med det potentielle hjertestop. Hvor at ZOLL AED hjælper brugeren igennem, den svære situation ved at guide brugeren igennem processen.