graffitirens med et dygtigt firma

Team er altid klar til graffitirens

Hej alle sammen! I dag skal det handle om graffiti og nærmere bestemt graffitirens. Hvis din ejendom er ramt af graffiti, så bør du læse med i dag. Det skal nemlig handle om et firma, som kan hjælpe dig. Læs med og lær mere på bloggen.

Kontakt dette firma om graffitirens

I dag skal det som sagt handle om graffitirens. Det skal handle om et firma, som kan hjælpe dig med at rense graffitien væk, hvis du er blevet ramt af den. Det er altid træls at komme udenfor og se sin bolig blive vandaliseret med graffiti. Det er lige meget om det er et lille maleri med bogstaver eller et par streger, eller om det er et stort maleri, med mange detaljer og forskellige farver, så kan det firma, som det skal handle om i dag hjælpe dig. De kommer altid gerne ud og fjerner graffiti på din ejendom som en éngangsydelse, men hvis du tit er offer for vandalisme på dine mure, så tilbyder de faktisk også en form for abonnement på deres graffitirens. Der er to forskellige serviceabonnementer, som du kan købe. Der er et månedligt abonnement på 99 kr, som indkluderer fjernelse af op til tre tags pr. år. Dette indkluderer alle produkter, som skal bruges til rensen. Med dette abonnement skal du dog selv ringe til firmaet og bestille en tid til, at de kan komme ud til dig. Det skal du ikke med det abonnement, som vi skal tale om nu.

Det helt store abonnement

Med den store pakke, betaler du 380 kroner om måneden, og her får du også alle produkter til graffitirens med i abonnementet. Derudover skal du intet selv gøre, fordi deres graffititeam kommer ud forbi din bolig, dit firma eller hvor du nu har bestilt dette abonnement til, én gang om ugen og fjerner hvad der måtte være af graffiti. Det er super nemt, fordi du som sagt ikke skal tænke på selv at bestille en tid hos dem. Hvem kan så få graffitirens? Det kan boligforeninger, både almene og private, firmaer og virksomheder, store som små, butikker inden for alle brancher, skoler og andre institutioner, forsikringsselskaber samt privatpersoner. Det er altså nærmest alle, som kan bestille denne gode service. Og de går højt op i, at deres kunder altid er tilfredse med resultatet. Derudover har en udviklet en behandling, som er en form for coating de kommer på muren, så det næste graffiti ikke sidder så godt fast.

Læs mere her.